antioxidanti

Radicalii liberi, antioxidantii si imbatranirea

Una dintre cele mai frecvente explicatii ale motivului pentru care imbatranim este ”teoria radicalilor liberi”, care presupune ca imbatranirea este cauzata de daunele pe care corpul uman le acumuleaza pe parcursul vietii. In general, semnele acestui tip de leziuni se intalnesc mai frecvent la persoanele in varsta care nu mai sunt in stare sa le previna. Teoria sustine ca odata ce actiunea radicalilor liberi asupra corpului este impiedicata, procesul de imbatranire incetineste. Ceea ce poate impiedica actiunea acestor atacatori sunt antioxidantii. Acestia din urma se gasesc in alimentele vii si verzi, iar rolul lor este de a proteja celulele corpului in fata daunelor cauzate de radicalii liberi.

Radicalii liberi sunt molecule instabile din cauza numarului de electroni pe care il au. In incercarea de a gasi din nou stabilitatea, ei reactioneaza cu moleculele inconjuratoare pentru a obtine electronii necesari. Aceste reactii declanseaza efecte daunatoare, numite si daune oxidative. Antioxidantii, pe de alta parte, sunt molecule care permit radicalilor liberi sa devina din nou stabili, oprindu-se astfel din reactiile distructive in lant.

Poate va intrebati ce sunt aceste reactii daunatoare sau ce se intampla cu o molecula atacata de un radical liber? Toate moleculele celulelor umane, ADN-ul, proteinele, lipidele si restul, isi pot indeplini corect rolurile doar daca sunt in forma lor initiala. Cand sunt atacate de radicali liberi, conformatia lor se poate schimba si nu mai pot sa-si indeplineasca functiile. Mai precis, daca este atacata o molecula de ADN, se pot intampla modificari chimice, astfel incat celulelor le este imposibil sa se inmulteasca in mod corect. Cand ADN-ul este copiat cu o greseala in el, apar mutatiile. Aceste mutatii se pot intampla oriunde, in orice gena. Astfel de schimbari pot duce la multe lucruri neplacute, cum ar fi moartea celulelor, tumorile sau cancerul.

Revenind la imbatranire, cum este legata aceasta de radicalii liberi si cum poate fi prevenita cu ajutorul antioxidantilor? Exista multe legaturi intre imbatranire, stres oxidativ si pagube la nivel celular. Toate tipurile de leziuni se intalnesc cel mai frecvent la varstnici, de asemenea, acestia au o capacitate redusa de a produce antioxidanti, iar caile de refacere a leziunilor oxidative sunt foarte slabe. Mitocondriile, ele insele, sunt sursa multor radicali liberi, distrugandu-se odata cu inaintarea in varsta. Aici intra in joc bolile degenerative, precum Alzheimer si Parkinson, in care se considera ca daunele mitocondriale si productia de radicali liber reprezinta, cel putin, una din cauze.

Exista o multime de surse care atesta aceste afirmatii, la fel cum exista dovezi care arata ca un consum de alimente bogate in antioxidanti poate avea efecte benefice in repararea leziunilor, permitand incetinirea imbatranirii si pastrarea cat mai indelungata a abilitatilor. Iata motivul pentru care alimentatia de la centrul de ingrijire pentru batrani, Camin Pentru Bunici, este bazata pe fructe si legume proaspete si atent preparate. Va puteti informa despre alimentatia beneficiarilor, dar si despre alte servicii oferite la acest azil de batrani din Bucuresti, accesand site-ul azilului, Camin-Pentru-Bunici.ro !

Seniorii si beneficiile utilizarii Internetului

Cele mai multe case au in prezent cel putin un computer, fie desktop, fie laptop, tablete sau smartphone-uri. Copiii din ultimele generatii nu prea pot trai fara tehnologie. Pentru seniori, utilitatea calculatorului este uneori mai putin evidenta. Au reusit sa traiasca zeci de ani fara sa-l utilizeze, de ce ar face-o acum? Ei bine, pe langa faptul ca isi pot satisface anumite nevoi cu ajutorul tehnologiei, calitatea vietii seniorilor ar putea fi mult imbunatatita. Din ce in ce mai multi seniori folosesc internetul si trebuie sa aibe motive bune sa faca asta, iata cateva dintre ele!

  1. In cazul in care un senior nu poate merge la banca, serviciile bancare sunt aduse la domiciliu prin intermediul Internetului. Toate bancile au astazi optiuni de tranzactii online, ceea ce e in beneficiul celor care nu se pot deplasa pana la sediul fizic al unitatii.

  2. Internetul face posibil accesul la tot, indiferent de locatie, intr-un oras mare sau intr-un sat de munte. Pentru seniorii cu pierderi de autonomie, cumparaturile online si serviciile de curierat, reprezinta un ajutor extrem de mare.

  3. Jocul de Scrabble sau sah impotriva computerului sau cu un alt senior de la distanta poate aduce mai multa bucurie decat va imaginati. In acest caz Internetul este o buna modalitate de distractie fara limite!

  4. Site-urile sau programele de invatare online sunt o resursa importanta pentru seniorii care sunt mereu in cautare de noi informatii din domeniile de interes. Daca ne gandim la Wikipedia sau Youtube, acestea reprezinta cele mai comune locuri din care un batran curios poate afla multe lucruri.

  5. Pentru seniori este o placere sa primeasca fotografii de la cei dragi. Cum intalnirile fizice sunt mai dificil de organizat, mediul online ramane singura modalitate de a vedea ce mai fac cei dragi.

  6. Comunicarea cu ceilalti este probabil una dintre cele mai populare utilizari ale Internetului. Acesta permite persoanelor in varsta sa comunice cu familia si prietenii din orice colt al lumii. Obisnuita vizita de duminica se poate transforma intr-o videoconferinta care poate aduce multa fericire unui batran singur. Acest mijloc de comunicare permite tuturor, tineri si batrani, sa mentina o stransa legatura cu cei dragi.

  7. Cu ajutorul Internetului un senior poate afla tot ce se intampla in comunitatea in care traieste. Aproape toate evenimentele sunt anuntate online, descrise detaliat, iar cei in varsta pot verifica oricand informatii daca au uitat vreun detaliu.

  8. Pe langa socializare si mijloc de informare, posibilitatea de a asculta muzica favorita oricand este o mare calitate a Internetului. Prin muzica seniorii se reconecteaza cu amintirile lor, lucru atat de pretuit de catre ei.

  9. Utilizarea unui computer presupune utilizarea anumitor abilitati fizice si intelectuale. Stimularea cognitiva permanenta este mai mult decat benefica pentru toata lumea, mai ales pentru seniori.

Desi nimeni nu doreste sa inlocuiasca relatiile interpersonale directe, computerele au multe de oferit pentru seniorii carora nu le este intotdeauna usor sa se deplaseze. In timp ce pericolele Internetului nu sunt nesemnificative, folosit corespunzator, acesta poate avea numai beneficii.

Specialistii Camin Pentru Bunici, un centru de ingrijire batrani, incurajeaza utilizarea Internetului pentru mentinerea vie a relatiilor cu cei dragi.

Camin pentru batrani – Motive pentru a face alegerea corecta

Din moment ce o viata intreaga este petrecuta in propria casa, in propriul decor, decizia de a renunta la tot si de a pleca intr-un camin pentru batrani este una extrem de grea, atat pentru familie, cat mai ales pentru persoana care urmeaza a-si parasi domiciliul. De cele mai multe ori familia este cea care decide cand si unde se va muta persoana draga. Din acest considerent este foarte importanta sa cunoasteti motivele pentru care celui drag ii va fi mai bine intr-un centru rezidential decat acasa.

Un centru pentru batrani, ca de exemplul Camin Pentru Bunici, este un loc in care seniorii se afla in siguranta pentru ca sunt monitorizati in permanenta. Cu varsta, seniorii tind sa se planga de singuratate, de teama de a trai singur, de frica de furt. Cei care se confrunta cu dementa, adeseori pleaca de acasa si nu mai stiu sa se intoarca, familia avand mari dificultati in mentinerea lor in siguranta. In acest sens, ei au nevoie de un mediu sigur si de o atentie deosebita, iar acest lucru poate avea loc numai intr-un cadru care inspira incredere si stabilitate. Caminele pentru batrani au personal calificat angajat, fapt ce asigura un nivel ridicat de vigilenta. De asemenea, camerele de luat vederi, dispozitivele antiincendiu, detectoarele de fum si caldura, garanteaza maxima siguranta.

Camin pentru Batrani

camin pentru batrani

Persoanele in varsta sufera de singuratate si de izolare deoarece, dupa o anumita varsta le este dificil sa formeze noi prietenii si relatii, iar cele vechi sunt umbrite de diverse situatii si conditii. Acest lucru are un impact mare atat asupra sanatatii psihice, cat si a celei fizice. Pentru a remedia acest lucru, un camin de batrani ofera posibilitatea de a fi mereu in legatura cu alti rezidenti si cu membrii personalului, mereu atenti si intotdeauna disponibili.

Socializarea este favorizata prin camerele comune, zonele de recreere, sala de mese si spatiul verde. Impartirea unui spatiu comun si a mai multor activitati de grup creaza legaturi si relatii de calitate. Prin numeroasele activitati propuse, beneficiarii vor avea parte de experiente interesante, fapt ce le va permite sa mentina legaturi sociale atat de importante in pastrarea starii generale de bine.

Un camin pentru batrani ofera o gama de servicii adaptate nevoilor beneficiarilor. Indiferent ca se confrunta cu pierderi de autonomie sau cognitive, se vor putea bucura de servicii personalizate. Acestea includ asistenta si ingrijire medicala, mese atent pregatite, servicii terapeutice si timp de calitate in prezenta celorlalti beneficiari.

Toate acestea vor avea doar efecte benefice, cel drag va avea o viata mai usoara, va ramane in forma si se va simti tot mai bine in fiecare zi.

Alege Camin-Pentru-Bunici.ro

Centrele pentru batrani sunt locuri dinamice care permit traiul intr-o comunitate activa. Acest lucru este asigurat printr-o serie de activitati de grup care raspund tuturor nevoilor. Antrenarea in activitati distractive si stimulative este foarte benefica si odata implicat intr-o activitate, orice beneficiar isi va dori sa participe la toate activitatile organizate.

Starea de bine a celui drag depinde de alegerile voastre, ale familiei si celor dragi si una dintre cele mai bune decizii pe care le puteti lua este Camin Pentru Bunici. Gasiti toate detaliile pe site-ul http://camin-pentru-bunici.ro/!

Sursa Foto: Pixabay

Cel mai modern cămin pentru bătrâni din București

Vârsta a treia vine pentru cei mai mulți dintre cei dragi nouă cu o mulțime de probleme de sănătate fizică sau/și psihică, iar uneori ne este aproape imposibil să le satisfacem toate necesitățile și să le purtăm de grijă așa cum ar trebui. Tratamentele trebuie luate la timp, mulți au nevoie de asistență permanentă în deplasare, igienă sau hrănire și au nevoie de un medic în proximitate.

Mai există situații ca urmare a unor accidente sau boli, când de asemenea este nevoie de îngrijire specializată, îngrijire pe care spitalele românești nu o pot oferi astfel încât să satisfacă toate necesitățile persoanelor care necesită îngrijire specială.

Un cămin pentru bătrâni este o idee foarte bună atunci când ai în îngrijire o astfel de persoană și simți că nu poți face față nevoilor speciale de îngrijire pe care le are.

camin pentru bunici bucuresti”Cămin pentru bunici” este un cămin privat pentru bătrâni situat în București, dispunând de două locații perfecte pentru odihna, îngrijirea și tratamentul persoanelor vârstnice, persoanelor care necesită îngrijire în urma unor accidente, suferinzilor de Alzheimer etc. Aici, rezidenții beneficiază de cea mai bună îngrijire și atenție din partea unui personal atent selectat pentru a le îndeplini toate nevoile pe care starea de sănătate le impune. Este cel mai modern azil de bătrâni din București, cu un sediu nou deschis în Pipera – Jolie Ville, în imediata vecinătate a pădurii Băneasa, rezidenții putându-se bucura de plimabare și priveliștea pe care le-o oferă cadrul natural.

Cei cazați aici beneficiază de suport și îngrijire începând cu cele mai elementare nevoi (igienă, deplasare, hrănire) și terminând cu asistență medicală personalizată. Hrana este mereu proaspătă și consitentă, camerele curate și spațioase, dotate cu mobilier nou, TV și cablu în fiecare cameră, tratamentele sunt realizate la timp și conform prescripției medicale de personal calificat.

Rezidenții mai benefciază și de servicii terapeutice (kinetoterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie, consiliere duhovnicească etc) și de activități de socializare și recreative specifice preferințelor și vârstei.

Accesează pagina https://camin-pentru-bunici.ro pentru a vizualiza galeria foto și pentru mai multte detalii despre preț și condițiile de cazare și nu uita: seniorul tău va fi cel mai bine îngrijit acolo!

Cămin pentru bunici – locul perfect pentru odihnă și tratament

Persoanele vârstnice sau cele care suferă de diferite afecțiuni fizice sau psihice grave cum ar fi boala Alzheimer, au nevoie de îngrijire specială, de o atentă monitorizare și de cele mai multe ori de prezența constantă a unui medic specialist în preajma lor. Timpul, resursele și cunoștințele familiei în care se află o persoană vârstnică cu probleme de sănătate, sunt uneori insuficiente pentru a îi oferi cea mai bună îngrijire de care are nevoie.

Pentru astfel de situații, soluția ideală este un centru de îngrijire pentru bătrâni, care pune pe primul loc sănătatea și îngrijirea pacientului, starea de bine și refacerea cât mai ușoară și rapidă în urma unor afecțiuni.

camin de batraniCăutând cămine pentru bătrâni București, am descoperit ”Cămin pentru bunici” – locul ideal pentru odihnă, tratament, refacere, cazare pe termen limitat sau nedeterminat pentru persoanele vârstnice sau cele care necesită atenție și îngrijire specială. Aici, personalul este atent selectat și calificat pentru a oferi cele mai bune servicii începând de la nevoile elementare de ajutor în hrănire, deplasare igienă, până la asistență medicală permanentă sau de specialitate în funcție de cerere și necesități.

Cămin pentru bunici este amplasat într-un cadru natural odihnitor care dispune de spațiu de plimbare în mijlocul naturii, fiind situat la marginea pădurii Băneasa. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, igiena este riguroasă iar mesele consistente și hrănitoare, putându-se personaliza în funcție de un eventual regim alimentar.

La dispoziția rezidenților se află mereu un medic specialist în medicină generală și un medic de specializare geriatrie-gerontologie, iar la cererea expresă a rezidentului sau aparținătorilor, se poate beneficia de asistența unor medici specialiști iar tratamentele sunt urmate cu rigurozitate conform prescripțiilor medicale.

Bunicii beneficiază de activități recreaționale adaptate preferințelor și vârstei (coafură, frizerie, manichiură, pedichiură etc), organizarea de zile de naștere, servicii terapeutice, consiliere duhovnicească și transport la biserică, toate aceste servicii oferite făcând din locația Cămin pentru bunici o casă de bătrâni foarte apreciată și căutată de persoanele din București și județele învecinate.

Pentru toate detaliile legate de servicii, galerie foto, prețuri și locație, accesați https://camin-pentru-bunici.ro.

Ofera persoanelor dragi tot confortul necesar!

Fara a fi deloc modesti, nu exista vreun loc mai primitor ca acasa. Casa noastra este castelul nostru, un adapost pentru cele mai grele furtuni. Aceste cuvinte sunt vechi, insa reflecta modul emotional in care majoritatea dintre noi ne vedem casa. Avand un astfel de atasament ce naste sentimente profunde, plasati-va cateva minute in locul unei persoane care trebuie sa-si lase cuibul in favoarea unui lor nou, total strain.

E greu, e nefiresc, insa trebuie sa stiti ca intreaga echipa de la Camin Pentru Bunici va este alaturi si doreste sa ofere servicii de calitate superioara facand beneficiarii sa se simta in siguranta! Facand atat de bine acest lucru, spatiul destinat proiectului initial a devenit insuficient, asa ca unica solutie a fost aceea de a mai deschide un centru.

Zvonul ce l-ati auzit este foarte adevarat! Camin Pentru Bunici a deschis portile unei noi locatii in Bucuresti, zona Pipera. Intrucat primul centru de ingrijire pentru batrani a devenit neincapator, s-a decis extinderea lui intr-o noua zona. Doar obiectivele raman acelasi: respect, resposabilitate, reusita!

camin de batrani pipera

Casa de batrani din Pipera este un loc de poveste, cu multa verdeata, banci in soare, copaci pentru racoare si multa voie buna. Oricine ar calca pragul, ramane incantat de atmosfera pozitiva si optimista in care decurge rutina zilnica. Gama diversa de servicii medicale si ingrijire personala este insotita si sustinuta de dotari moderne care sa faciliteze un act medical si o viata de calitate. Pe langa aceste dotari, beneficiarii se pot bucura de activitati fizice in scop terapeutic, cum ar fi gimnastica recuperatorie si kinetoterapie. Niciodata nu lipsesc controalele medicale specializate in functie de nevoile pacientilor, analizele medicale, dieta personalizata.

Deoarece dorim sa tinem pasul cu nevoile din jurul nostru, am extins putin zona de lucru si catre persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, indiferent de varsta. La fel ca si in cazul rezidentilor varstnici, aceste persoane vor beneficia de absolut toate facilitatile centrului in limita recomandarilor medicale si a caracteristicilor personale.

Informatii suplimentare puteti afla accesand http://www.camin-pentru-bunici.ro/, sunand la numarul de telefon 0724205565 sau vizitand centrele amintite in randurile de mai sus. Orice varianta ati alege, echipa este intotdeauna pregatita sa va ofere detaliile care va intereseaza!

Ce activitati pot avea persoanele varstnice?

Orice persoana simte ca are un scop in viata atunci cand este implicata in diverse activitati. In ceea ce-i priveste pe batrani, odata cu pensionarea, rutina zilnica este afectata, acestia nu-si mai gasesc locul, nu mai gasesc placere in casa lor, in activitatea lor, in viata lor.

camin de batraniExista numeroase activitati distractive la care oamenii in varsta pot lua parte pentru a-si pastra mintea clara, corpul puternic si sufletul vesel. Fie ca petrec timp cu familia in aer liber, ca joaca jocurile tineretii cu prietenii sau ca fac lucru manual, activand intr-un domeniu care le face placere, toate persoanele varstnice vor beneficia garantat de o stare generala buna.

Specialistii de la Camin Pentru Bunici, cel mai nou azil de batrani din Bucuresti, propun beneficiarilor activitati fascinante de care se pot bucura. Cu siguranta cei care aleg sa accepte propunerile vor intineri pe zi ce trece tot mai mult! Asadar, seniorii se pot bucura de activitati ca: picninc, pescuit, gradinarit, excursii in parcuri si alte locuri de interes. Pentru vreme capricioasa sau pentru batrani neputinciosi, unele activitati se pot desfasura si in interior.

Indiferent ca vor invata lucruri noi sau isi vor perfectiona abilitatile deja avute, batranii isi vor putea petrece timpul desfasurand activitati creative, artistice si artizanale care pot fi modificate in functie de necesitati, astfel incat persoanele cu anumite limitari fizice sa poata beneficia de un timp de calitate.

Multi oameni in varsta se bucura atunci cand au ocazia sa-si petreaca timpul jucand table, bingo, domino sau sah, altii prefera sa compuna puzzle-uri, altii sa danseze, sa picteze sau sa lectureze o carte buna, insa orice activitate petrecuta impreuna cu familia sau prietenii apropiati produce o reala reimprospatare a fortelor.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de loc in care batranii sunt respectati si incurajati la o viata activa, fiti sigur ca amebele camine pentru batrani din Bucuresti, atat Camin Pentru Bunici din Voluntari – Andronache, cat si Camin Pentru Bunici din Pipera – Jolie Ville sunt locuri potrivite unei batraneti active! Sunteti invitat pe site-ul http://camin-pentru-bunici.ro/ pentru a vizualiza detalii legate de preturi, servicii, locatie, fotografii.

Indiferent de varsta, toata lumea isi doreste sa se distreze, iar seniorii nu fac exceptie. Avand o permanenta stare de bine, implicarea in activitati preferate si placute, poate fi un mod excelent de a ramane activ angajat in viata! Niciodata oamenii nu sunt prea in varsta sa se simta fericiti!

Centru de ingrijire batrani nou in Bucuresti

Cu siguranta ai un batran in familie si acesta tinde sa aiba diverse probleme de sanatate, accelerari ale tensiunii sau colesterolul marit din cauza varstei .

Ai astfel nevoie de servicii medicale de inalta clasa, dar si de confort sau curatenie, lucruri esentiale pentru ca tratamentul sau relaxarea celor varstnici sa se produca intr-un mediu propice. Unde gasesc imbinarea aceasta in capitala?

camin pentru bunici bucurestiExista doua  camine pentru batrani Bucuresti capabile sa le ofere cele mai bune servicii medicale, sa-i cazeze pe masura asteptarilor lor la preturi foarte bune, iar acestia dispun  acum de o oferta unica care se raporteaza la un voucher de 500 de lei daca sunt printre primii ajunsi la centrul nou deschis.

Consultand site-ul https://camin-pentru-bunici.ro/ poti vedea ca acest lucru este perfect posibil si acest paradis al oamenilor varstnici exista .

Dotarile avute de aceste camine fac posibila sederea placuta a unor batrani  iar aspectele precum masa, interactiunile sociale, tratamentele dar si personalul auxiliar dau o alta nota de eleganta si profesionalism acestor  locatii .

Daca esti curios, poti face un tur virtual pentru a te convinge cum sunt tratati batranii, iar preturile sunt de departe la indemana ta!

Poti opta pentru pachete simple care includ o serie de facilitati de care omul are nevoie de zi cu zi, mai ales persoanele varstnice, dar si pachete complexe, care includ si tratamente ceva mai sofisticate sau plimbari in aer liber pentru persoanele care au o anumita suferinta.

Aceste camine pentru batrani se afla in zone linistite, unul dintre ele fiind construit in apopierea unei paduri pentru ca batranii sa se bucure de ultimii lor ani de viata in pace si armonie.

camine pentru batrani BucurestiAtunci cand aduci in primire o persoana varstnica o echipa intreaga de oameni va face constatari atat din punct de vedere sociale cat si medicale pentru un plasament cat mai propice posibil.

Nu ezita sa te lasi pe mana unor experti iar asteptarile tale nu vor fi tradate in niciun moment, da-ne doar ocazia sa iti aratam acest lucru!

Servicii de calitate pentru persoanele varstnice din capitala.

Care sunt cele mai viabile optiuni de a oferi servicii de calitate persoanelor varstnice in capitala?

Dupa cum o arata rapoartele institului national de istorie si statistica, numarul persoanelor varstnice este in continua crestere, acestea atingand un procentaj covarsitor. Multe dintrele ele se afla in capitala, tot mai multe suferind de cate o boala si plangandu-se ca serviciile medicale sunt de foarte proasta calitate.

camin privat batraniDaca esti pensionar si vrei ca urmatorii ani din viata ta sa fie speciali, afla ca poti opta pentru a merge la un camin batrani Voluntari, care da o alta fata lucrurilor. In primul rand, aici gasesti persoane specializate in medicina care te trateaza cu egalitate fata de semenii tai, promptitudine si profesionalism astfel incat sanatatea ta sa se imbunatateasca vizibil. In plus, ai parte de servicii de kinetoterapie, masaj sau administrare de diferite medicamente fara sa existe costuri exorbitante si cozi interminabile  . Odata ajuns la acest centru, daca iti vei exprima deschis dorinta de a sta, o asistenta iti va arata care sunt dotarile, de ce facilitati dispui si care sunt costurile aferente.

Daca dintr-un motiv sau altul esti o persoana singura , iar copilul tau se gandeste la tine pentru a avea o viata mai buna cu siguranta trebuie sa opteze pentru acest camin privat batrani Voluntaricare poate sa schimbe foarte multe perspective in ceea ce priveste gandirea ta!

Consultand site-ul https://camin-pentru-bunici.ro/ poti vedea ca totul este adevarat, iar completarea unui formular la nivel online te poate ajuta sa intrii in acest paradis al persoanelor varstnice.

Poate ai dorit dintotdeauna sa joci bridge sau rumy cu o gasca de persoane de varsta ta, sa te uiti la un meci de fotbal cu un batran sau sa vorbesti despre perioada comunista cu cineva care te intelege si a trait vremurile la fel cum le-ai trait tu. Afla ca aici este perfect posibil datorita faptului ca multi batrani din diverse colturi ale orasului si tarii vin sa-ti tina companie si sa-si imparta ultimii ani din viata cu persoane care au cu siguranta o istorie aparte.

Se zice ca un batrani atunci cand il ai trebuie sa il pretuiesti si cu siguranta asta este o forma cat se poate de buna de a face acest lucru!

Ofera-i batranului tau cei mai frumosi ultimi ani din viata sa

Se zice ca odata ajunsi la batranete, atentia persoanelor varstnice  se schimba, intrebuintari precum gradinaritul, gastronomia, calatoritul,  fiind de departe prioritare.

Insa, cele mai multe dintre pesoanele tinere, din lipsa timpului dar si a grijilor familiare sau cotidiene uita sa se mai ingrijeasca sau sa isi arate atentia si respectul fata de persoanele varstnice, de multe ori apelarea telefonica fiind singura forma de respect aratata.

In acest caz exista o forma aparte de camin pentru batrani Bucuresti care ofera acestora posibilitatea sa socializeze eficient, sa nu se simta singuri si sa faca activitatile pe care si le-au propus fara cea mai mica retinere.

camin de batrani pipera

De multe ori, multi batrani ne spun ca cel mai rau lucru de care pot avea parte la varste inaintate este singuratatea, insa acest lucru devine inevitabil daca partenerul de viata nu mai este sau daca copiii au familia si viata lor privata.

In acest caz, impartirea timpului cu persoane la fel ca tine poate reprezenta o provocare pe masura, iar la casa de batrani Pipera ai posibilitatea sa beneficiezi chiar si de un cadou la instalare!

Cum este posibil? Datorita faptului ca s-a deschis al doilea centru , intr-o zona linistita, dotat cu aparatura, mobilier si servicii de ultima generatie, acest lucru ofera posibilitatea primelor 10 persoane varstnice venite sa primeasca un voucher prin care le este rasplatia increderea optarii pentru acest centru.

Consultand site-ul https://camin-pentru-bunici.ro/ , poti vedea ca acest lucru este adevarat si nu trebuie sa iti faci griji din pricina faptului ca s-a deschis de curand, deoarece ofere cele ma bune servicii persoanelor in varsta!

Daca vii cu un copil de al tau sau o ruda, la o discutie preliminara si o analiza amanuntita ti se va face o oferta de pret decenta pentru nevoile tale.

In plus, regimul alimentar reprezinta un subiect delicat pentru majoritatea batranilor, mai ales cei care sufera de obezitate,  probleme la stomac sau cu colesterolul.

De aceea, o echipa de medici poate conlucra cu membrii familiei tale, sugestionandu-le ce tip de mancare este adecvata, pentru ca tu sa stai fara griji.

Poate nu ai fi crezut vreodata ca exista un paradis si pentru persoanele varstnice insa acest lucru este perfect adevarat aici si acum!